Ytterdörrar – Tillval – Kulörer

Alla våra målade ytterdörrar levereras som standard i vitt, men finns även i ett antal noga utvalda tillvalskulörer, se bild nedan. Men det är bara början – du kan välja kulör fritt ur hela NCS- och RAL-skalorna*, och du kan självklart få olika färger på in- och utsidan av dörren. Ett urval dörrar går även att få i teak.

Observera att en bild inte medger exakt hundraprocentigt återgivning av färgerna – se kulörprover hos din återförsäljare!

* Obs! Vi avråder från svartmålade dörrar. På grund av kraftig värmeabsorption finns det risk för att dessa kan slå sig och att färgen bleknar fort, varför vi inte kan lämna någon färggaranti på svarta dörrar. Vill du ändå ha en svart dörr bör du se till att den monteras med bästa möjliga solskydd.

Din dörr kan tillverkas med olika kulör på in- och utsida

LOUISA G – utsida, grön umbra, NCS S5020-G30Y
LOUISA G – insida, vit standard
Vid tvåfärgsmålning tillverkas alltid dörren med dubbelfals

För en målad dörr i en NCS-kulör är standard att dörren har samma färg på både in- och utsida. Det går dock att få olika kulörer på in- respektive utsidan, så du kan matcha både exteriör och interiör perfekt. Vid tvåfärgsmålning tillverkas alltid dörren med dubbelfals.